Concert Smiley la Hard Rock Cafe pe 26 Octombrie 2017

0
183
smiley concert hard rock cafe 26 octombrie 2017
smiley concert hard rock cafe 26 octombrie 2017

Joi, pe 26 octombrie de la ora 21:30, avem parte de un nou concert Smiley in Bucuresti!

Biletele pot fi achizitionate aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-smiley-29619/

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: „De unde vii la ora asta”, „Rara”, „Sa-mi fie vara”, „Domnu’ Smiley”, „Dream Girl”, „Criminal”, „Dincolo de cuvinte”, „Dead Man Walking”, „Preocupat cu gura ta”, „Cai verzi pe pereti”, „Am bani de dat”, “Acasa”, “Pierdut Buletin” si multe altele.

Cel mai recent super-hit, “De unde vii la ora asta”, l-a adus pe Smiley in varful topurilor de specialitate si i-a adus un show sold out pe 1 iunie la Arenele Romane, pentru al treilea an consecutiv.

Ca la toate showurile Smiley, nu exista mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sala: 129 lei (numar limitat de bilete)
– Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 79 de lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

O parte din continut a fost preluat de pe pagina evenimentului postat pe Facebook, dupa cum puteti vedea mai jos:

https://www.facebook.com/events/108586683102311

Va asteptam cu mare drag la eveniment si speram sa ne vedem acolo in numar cat mai mare, pentru o seara de neuitat si plina de amintiri frumoase.

Daca aveti intrebari despre eveniment, va invitam sa lasati un mesaj mai jos in sectiunea de comentarii sau pe pagina evenimentului. Ne bucuram nespus de mult sa avem un nou concert Smiley!

Pe curand!