Smiley Omul, La multi ani! Sa ne traiesti mult, plin de creativitate si reusite!

0
174
la multi ani smiley omul

Smiley Omul, astazi este o zi speciala pentru noi toti. Este ziua ta! Asteptam de mult aceasta zi pentru ca avem niste urari sa-ti facem:

Smiley, astazi, de ziua ta, vrem sa iti uram multa sanatate, bucurii, iti dorim multa multa creativitate in continuare, mult succes cu vlogul de pe YouTube Smiley Omul si sa iti vezi visele implinite!

De peste 10 ani ne incanti cu muzica ta, cu starea ta pozitiva si cu versuri care ne indeamna la mai mult decat doar a exista pe pamantul acesta. Ne indeamni la o viata traita plina de energie, de bucurie, o viata plina de creativitate si de cautare de noi oportunitati, o viata in care pur si simplu sa traim si sa simtim ca suntem noi si nu cine vrea altcineva sa fim.

Dupa cum toti bine stiti, despre asta a fost muzica lui Smiley, despre asta este si despre asta va fi. Iti multumim, Smiley, pentru tot vibe-ul pozitiv si piesele cu care uneori ne pui pe ganduri si ne motivezi sa ne dorim mai mult din viata aceasta si sa nu ne multumim cu putin.

De aceea te iubim. Pentru ca esti original. Pentru ca esti tu. Pentru ca incerci sa fii tot ceea ce spui ca esti si pentru ca ne indemni si pe noi sa fim la fel. Asteptam piese noi in continuare prin care sa ne incanti inima si viata.

Nu cauta niciodata sa te schimbi pentru nimic si pentru nimeni. Ramai original. Ramai tu: Smiley Omul. Nu Smiley artistul sau Smiley vedeta. Ci tu in cea mai pura forma a ta: Smiley Omul. Asta te face unic si asta te poarta mai departe pe culmile succesului in domeniul muzical si in relationarea cu cei care te indragesc. Faptul ca esti uman este ceea ce te aduce mai aproape de noi.

Si colegii lui de la HaHaHa Production i-au pregatit un clip pe care il puteti vedea mai jos. Suntem curiosi sa stim daca ti-a placut si daca ai pregatit si tu ceva ce doresti sa-i transmiti lui Smiley de ziua lui. Te asteptam in sectiunea de comentarii de mai jos.